СТАТИИ • ЗЛАТЕН ФОНД • ИНТЕРВЮТА

Кардиолог: Моля ви, не сваляйте кръвното с лекарства. Най-добре пийте 7 капки...

Известен български кардиолог сподели един лесен начин
Диана Делчева

Милен Лазаров е български кардиолог, професор. В същото време всеки, който попадне в ръцете му, се излекува. Сред пациентите на професора са различни известни хора от България, както и пациенти от други страни от ЕС.

Професор Милен Лазаров рядко дава интервюта, като се опитва да отдели повече време за лечение на пациентите. Репортерът на нашия канал, обаче имаше късмет – известният лекар се съгласи да отговори на няколко въпроса за онези пациенти, които нямат възможност да се запишат в клиниката.

Милен Лазаров Е абсолютно уверен в това, че всеки може сам вкъщи да си направи лечебно почистване на кръвоносните съдовете и до голяма степен да подобри здравето и състоянието си. Такова почистване помага да се отървете от скоковете на кръвното и да се излекувате от 9 хронични болести на пенсионерите.

Как да си направите лечебно почистване, лекарят разказа по-долу. Също така в материала се разглеждат теми като:

  • Да живееш до 120 години без хапчета е възможно!
  • Защо заедно с замърсените кръвоносни съдове ръка за ръка вървят и хроничните не излечими заболявания?
  • Скрити и явни признаци на замърсените кръвоносни съдове
  • Съвременни методи за лечение на хипертонията, свързана с възрастта, без хапчета

Мръсотията в кръвоносните съдовете е вашият страшен убиец!

Проф. Милен Лазаров:

– Ще ви дам едни данни, които, надяваме се, ще Ви накарат да се замислите!

Най-честата причина за смъртността в целия свят са сърдечно-съдовите заболявания. Основната причина за появата им с напредването на възрастта е холестеролът. Оказва се, че холестеролът е най-опасното вещество на планетата. Това вещество убива хората по-често, отколкото алкохола, никотина и наркотиците, взети заедно.

При 94% от случаите, когато човек не стига до 80-годишна възраст, той е убит от холестерола.

Холестеролът разрушава здравето. Ако той не се натрупваше в кръвоносните съдовете, човек лесно можеше да живее до 120 години.

Как изглежда холестеролът и какво представлява? Тук няма да описвам това вещество така, както е написано в медицинските учебници. Ще го опиша по-просто. Представете си студена мазнина, която е останала на тигана, който не бил измит след приготвянето на обеда. Така изглежда холестеролът.

Това вещество, намирайки се в кръвта, полепва по стените на кръвоносните съдове. Първо като тънък слой (в 20-25 годишна възраст), след това холестеролният слой расте бързо (25-40 годишна възраст), тъй като към лепкавия слой се залепват все повече частици. В резултат на това към 40-годишна възраст холестеролът стеснява отвора в кръвоносните съдовете почти наполовина. В отговор на това сърцето няма друг избор, освен да увеличи кръвното налягане. Човекът получава скокове на кръвното налягане и възрастова хипертония с всички последствия. Но дори и това не е толкова опасно!

Много по-опасно е това, че холестеролът напълно запушва малките кръвоносни съдове, които минават през всички тъкани. Като резултат на лошото кръвоснабдяването се появяват патологични процеси във вътрешните органи. На техния фон, хроничните заболявания на човека се размножават.

Първо, ще Ви заболи стомахът, след това далакът, а след известно време ще се появят и стеноза на черния дроб и панкреаса. Обикновено в такива случаи се казва, че здравето на човек започва да се разпада. Холестеролът е това, което най-често стартира този процес.

Холестерол. Към 50-60-годишна възраст човек натрупва до 3,5 кг от това опасно вещество! (с червено е представена кръвоносна система на човека)

Буквално всичко зависи от състоянието на кръвоносните съдовете в тялото. Ако се запушат кръвоносните съдове на краката, това води до разширени вени, постоянно отичане и вечна тежест в краката. Ако в черния дроб, ще се появи хепатоза и цироза, ако в ставите, то артрит и артроза или болки в гръбначния стълб. Ако са запушени кръвоносните съдове в очите, тогава човек постепенно ще ослепее.

Замърсяването на кръвоносните съдовете не може да се избегне! Мръсотията натрупва води до бързо стареене на всеки човек. Той се натрупва в кръвоносните съдове на всеки човек. Мръсотията в кръвоносните съдове води до бързо стареене.

Холестеролът включва една верижна реакция на стареене в организма. И именно замърсяването на кръвоносните съдовете, съкращава живота на човека в сравнение със срока, заложен от природата.

Вместо 120-годишен период (такъв ресурс е заложен в нашите органи), хората често не стигат и до 70! Особено тези, които на 40-50 години се разболяват от хипертония, свързана с възрастта. Това, между другото, е един от най-видимите симптоми на замърсяването на кръвоносните съдове.

Не е само холестеролът – тези вещества също замърсяват вашите кръвоносни съдове!

Проф. Милен Лазаров:

Холестеролът е половината от бедата, но има още две вещества, които се натрупват в кръвоносните съдове!

Тромби

Ако холестеролът прилича на мазнини, то тромбите приличат на извара. На вътрешните стени на съдовете се образуват тромбови израстъци. Опасността от тромбите е дори по-голяма, отколкото от холестерола. Във всеки един момент тромбът може да се откъсне от стената на кръвоносния съд и да стигне до сърцето, което ще доведе до инфаркт или до мозъка, което ще причини инсулт. И двете заболявания са фатални с много висока вероятност от смърт и инвалидност.

Колкото по-възрастен става човек, толкова по-голям е рискът от откъсването на тромб. Дори млади хора умират от кръвни съсиреци, но при възрастните хора вероятността от инфаркт и инсулт е много по-голяма.

Калциеви кристали

Това са соли на тежки метали, живак, различни химикали, натрупани през живота им. Например, ако човек е работил във вредно производство, ял е полуфабрикати, които са пълни с химия и т.н. Макар че, имайки предвид каква е сега екологията и че ние взаимодействаме с битова химия всеки ден, всички имаме калциеви отлагания в организма. Тези вещества, както вече е доказано, образуват рак. Това означава, че те допринасят за анормалното клетъчно делене, което води до онкология.

При почти 98% от умрелите от рак откриват високи нива на кристални натрупвания в кръвта. Всички знаем, че живакът е вреден. А при голямо натрупване на калциеви кристали, самата кръв става опасна.

Към 50-годишна възраст кръвоносните съдове в цялото тяло се запушват. Колкото по-силно са замърсени кръвоносните съдовете, толкова повече хронични заболявания се появяват, толкова по-бързо човек старее и толкова по-зле се чувства!

Проверете се! Колко замърсени са кръвоносните Ви съдове и дали ппри Вас има риск от ранна смърт!

Проф. Милен Лазаров:

Мога да Ви кажа веднага, ако никога не сте си почиствали кръвоносните съдове и сте на повече от 50 години, то кръвоносните Ви съдове са замърсени. Ако ги почистите, почти веднага ще се почувствате по-добре.

ВЪПРОС 1 ОТ 3

Наблюдавате ли в себе си тези 3 или повече симптома?
– Сутрешно отичане
– Шум в ушите
– Мушици пред очите
– Болки в ставите
– Световъртеж
– Безсъние през нощта и сънливост през деня
– Чувство на постоянна умора
– Влошаване на зрението
– Лошата паметта
– Разширени вени
– Задух
– Чести проблеми със стомашно-чревния тракт
– Проблеми с наднорменото тегло

Да
Не

На какво се излагате всеки ден?

Продукти от магазина (не чета / не зная какво влиза в състава)
Битова химия
Живея близо до път с голям трафик
Пия голямо количество лекарства, но те не помагат

Преди колко време сменихте начина си на живот и това как подобри състоянието ви?

Преди месец
Преди година
Преди повече от 5 години
Нямам изменения

Искате да кажете, че почистването на кръвоносните съдове може да удължи живота на възрастните хора и да стабилизира кръвното налягане?

Проф. Милен Лазаров:

– Знам това. В клиниката сега изписваме почистване на кръвоносните съдовете на всички пациенти на възраст над 50 години (някои над 40 години). И след почистването гледаме какво ще стане. Например при около 9 от 10 души кръвното става нормално веднага след почистването и няма нужда от лечение.

С други думи, много хора, които сега активно и ежедневно пият хапчета за стабилизиране на кръвното, можеха да не правят това. Всичко, което трябва да направите, е да почистите кръвоносните си съдове. Дори ако хипертонията не премине напълно (и това също се случва), все пак здравословното Ви състояние ще стане много по-добро!

За съжаление, този прост метод за нормализиране на кръвното усърдно се крие от корумпираните лекари и фармацевтичните фирми, на които им е изгодно, човек да се лекува продължително време и скъпо. В края на краищата, колкото по-дълго човек боледува, толкова повече ще похарчи за лекарства. На тях това им е изгодно. И почистването на кръвоносните съдове е лесно, евтино и бързо вдига човек на крака.

Българска пенсионерка се излекува от хипертония чрез почистване на кръвоносните съдове. И има много такива хора...

Искам да Ви покажа едно писмо от Елица Малчева – българска пенсионерка. Лекарите от местната болница й предрекоха гроб. Роднините решиха да не се предават. Самата старица не можеше да дойде при нас, затова дъщеря й се обади в нашата клиника с молба за помощ. Как можем да помогнем от разстояние? Дори не мога да поставя диагноза по телефона. Посъветвахме я да почисти кръвоносните си съдове.

След 3 месеца старата жена сама ни написа! Искам да Ви покажа писмото й.

Елица Малчева, на 75 години. Българска пенсионерка, страдаща от високо кръвно налягане и още куп други болести. Живее в град Ловеч.

„Много Ви благодаря, че ми дадохте живот! Когато дъщеря ми Ви се обади, бях почти в безсъзнание, нищо не разбирах. Мъгла в главата ми от високото кръвно, което дори хапчетата не можеха да свалят. Прединфарктно състояние, дори не ме взеха в болница, казаха на моята дъщеря да ми подготви място в гробището. Но дъщеря ми реши да Ви се обади. След това започна да ме налива с лекарството, който ни изпратихте. За щастие болестта ми мина. Постепенно кръвното спадна. Сега вече не се вдига изобщо. Буквално се върнах от отвъдното. Преди седмица ми направи изследвания в болницата. Когато ми казаха, че за възрастта си съм здрава, бях много изненадана. Преди няколко месеца бях с единия крак в гроба. Надявам се да поживея още. Обичам живота с цялото си сърце. Благодаря Ви много за помощта и моето спасение“.

Ето какво чудо може да се случи след почистване на кръвоносните съдове. Въпреки че всъщност тук няма никакво чудо – всичко е обяснимо.

Метод за почистване на кръвоносните съдове за пенсионери и хипертоници

В процеса на по-нататъшните изследвания на препарата ние забелязахме дори външно преобразяване на доброволците. В края на 2-та седмица те станаха не само да се чувстват по-добре, но и да изглеждат по-добре. Убедете се в това сами!

Проф. Милен Лазаров:

– Към днешна дата в България има само едно лекарство, което се справя добре с тази задача. То се нарича Cannabis oil. Това лекарство е създадено през 2015 г. от Софийския институт за сърцето и кръвоносните съдове. Лекарството съдържа около 40 активни съставки – екстракти от растения, полезни за кръвоносните съдове, витамини, микро – и макроелементи.

Най-важната съставка на комплекса „Cannabis oil“ са така наречените „молекули на активния кислород“ – те са тези, които могат да „изядат“ мръсотията, натрупана в кръвоносните съдове. Те разтварят и холестерола, и тромбите и калциевите кристали.

„Молекулите на активния кислород“ бяха открити през 2007 г. от японски учени. За изследванията си в тази област двама японски учени получиха Нобелова награда. Днес „молекулите на активния кислород“ се използват активно в световната медицина.

Между другото, самите японци започнаха да обръщат повече внимание на почистването на кръвоносните съдове след 40-50-годишна възраст от 1965 г., когато беше приета програма за здраве и дълголетие. В този закон почистването на кръвоносните съдове е предписано в отделен параграф. И днес виждаме резултата от такова решение. Япония е рекордьор по средна продължителност на живота. Да живееш до 100 години е нещо обикновено за японците. Ако по-рано японците почистваха кръвоносните си съдове с билки, гимнастика и йога, сега използват специални препарати на базата на „активния кислород“.

Колко време трябва да се взема Cannabis oil, за да се изчистят кръвоносните съдове?

Средният курс на употреба на препарата съставлява 2-4 седмици по 1 чаена лъжичка на ден (най-добре сутрин преди ядене).

Ще изброя какво ще направите Cannabis oil с тялото и здравето Ви по време на почистването, както и няколко месеца след това.

Прочиства и закърпва кръвоносните съдове

Благодарение на „молекулите на активния кислород“, Cannabis oil ще разтвори холестеролните натрупвания, тромбите и калциевите израстъци. Освен това, благодарение на мангана, магнезия, желязото, цинка, фосфора, калция, лекарството повишава тонуса на кръвоносните съдове и им връща еластичността. След един месец на лечение, както показват данните от изследванията, кръвоносните съдове стават толкова чисти и еластични, като при млади хора на възраст 25-30 години. Възстановяват се малките капиляри. В резултат на това, кръвното на човек спира да скача, изчезват слабостта и сънливостта, подобрява се зарастването на рани и порязвания. Освен това се появява и повече сила. Ще имате много енергия, ще искате да направите нещо вкъщи или на село.

Възстановява вътрешните органи и ставите

След почистването на кръвоносните съдове ще започне възстановяването на вътрешните органи. За щастие, природата е заложила в нас такова свойство, като регенерация на клетките. В резултат на това, минават много от заболяванията. Например, ако сте имали болки в панкреаса или далака, те ще спрат да Ви болят. Много често след почистване на кръвоносните съдове сязвите на стомаха и дванадесетопръстника се калцират. Освен това, ставите се възстановяват. Хрускането и прещракванията във врата, гърба и ставите, изчезват. Хрущялите оживяват. Лошото време вече не влияе на коленете и пръстите Ви. Връща се подвижността на ставите.

Ще стопи излишните мазнини

Наднорменото тегло е нещо, което прави състоянието на болния от хипертония и стария човек 4-5 пъти по-зле. Колкото по-голямо е теглото, толкова по-голямо е натоварването върху кръвоносните съдове, сърцето и ставите. Често, причината за наддаване на тегло е запушването на кръвоносните съдове, тъй като глюкозата не може да се отстранява от тъканите в нужното количество. След почистване на запушванията в кръвоносните съдове, теглото започва автоматично да се сваля. Освен това Cannabis oil съдържа Омега-3-6-9, която ускорява разграждането на мазнините. Средно за един месец след почистване на кръвоносните съдове човек губи 8-12 кг.

Ще възстанови зрението и паметта

В състава на Cannabis Oil са добавили и протеини, който може да възстановява микро-съдовете на очното дъно, в резултат на което човек постепенно връща зрението си. Много хора отново започват да виждат отдалеч номерата на автобусите и отново могат да вкарат конец в ухото на иглата. Наблюдава се пълно възстановяване на кръвоносните съдове в очите. Тези, които имат чисти кръвоносните съдове изобщо не заплашва слепота! Всички офталмолози знаят това.

Възстановява потентността при мъжете!

Едно от невероятните последствия от почистването на кръвоносните съдове е, че мъжете отново започват да произвеждат хормона тестостерон. В резултат на това, простатитът минава и аденомът на простатата се затяга. И освен това, връща потентността. Дори ако вие сте на възраст над 70 години, Вие отново ще можете да правите секс.

Ефектът на пеперудата за старите хора и хипертониците

Действието на Cannabis oil е подобно на маха на крилата на пеперудата, което предизвиква верижна реакция на оздравяване на вътрешните органи и подобряване на здравословното състояние. Започвайки с нормализирането на кръвоносните съдове и завършвайки с възстановяването на зрението и ставите.

1-3 месеца след почистване на кръвоносните съдовете е като второ раждане. В същото време пациентите усещат забележими подобрения с всяка изминала седмица.

Лесно пробуждане

Събуждате се сутрин и лесно излитате от леглото – няма нужда да се насилвате да станете, като раздвижвате и разтривате скованите си крака, скърцайки с гърба и врата си. От сутринта тялото Ви е пълно с енергия и сила.

Отлично здравословно състояние и настроение

От сутринта и през целия ден. Спите добре, наспивате се страхотно. Чувствате се подмладен. Няма нужда постоянно да бягате до тоалетната през нощта. Нищо не Ви боли и не Ви сърби.

Вкусна закуска

Вашето меню значително се разширява. Вече няманужда да спазвате строга диета. Ако сте изяли „нещо, което не е наред“, вече няма да имате киселини, няма да имате бодежи в хълбока.

Юнашка сила

Излизайки от къщи, вече не е нужно да се притеснявате за краката си – не възприемате ходенето пеша като натоварване, можете да ходите по цял ден, а краката Ви не се уморяват и не отичат. Повече не се задушавате и вече нямате виене на свят. Ще можете отново с удоволствие да работите на село.

Абсолютно спокойствие

Вие сте абсолютно спокойни и отпуснати. Вече нямате постоянна болка, която да поглъща съзнанието ви, като не Ви дава възможност да се съсредоточите върху нищо друго. Когато нищо не Ви боли, обичайните неща, звуците, миризмите придобиват нови, отдавна забравени цветове.

Виждате перфектно

Дори силно увреденото зрение ще започне постепенно да се възстановява. Това, което сте виждали преди мътно, ще стане ясно. Отново ще можете да видите отдалеч номера на автобуса, отново ще можете да се насладите на красотата на природата.

И най-важното е, че сега можете да живеете без хапчета. Забравете за походите си в аптеките за лекарства за сваляне на кръвното като за някакъв кошмар. За вас това ще остане в миналото, тъй като кръвното Ви ще спре да скача!

Още един ценен съвет
от професор Милен Лазаров:

На сърдечно-съдовата система най-голямо влияние оказват не само измененията във времето, температурата, атмосферното налягане, магнитните бури, но и фазите на Луната.

В периодите на новолуние и пълнолуние в Бърза помощ постъпват най-често пациенти с остър коронарен синдром и инсулти – остро нарушение на кръвообращението в мозъка. Най-важният съвет: ако имате хронично заболяване (хипертония или дори невроциркулаторна дистония), продължавайте да приемате Cannabis Oil, откажете се от тежката и мазна храна, пикантните подправки и алкохола.

Дефицит на Cannabis oil в българските аптеки!

Доколкото ни е известно, Cannabis oil много трудно може да се купи от аптеките. Това лекарство много рядко го има. Това така ли е? И какъв съвет бихте дали на българските граждани?

– Да, това наистина е така. Cannabis oil се произвежда в малки ограничени количества и затова просто не стига до аптеките. По-голямата част отива, за съжаление, за чужбина, останалата част се изкупува от частни клиники.

На обикновените хора наистина е много трудно да намерят Cannabis oil. Но сега можете да си поръчате това лекарство в нашата клиника. За целта, можете да подадете заявка за получаването му на сайта. Решихме да разпределим част от закупената от нас партида за тази програма. Вярно е, че е малка, така че лекарството няма да е достатъчно за всички. Ще могат да си го поръчат тези, които първи оставят заявката.

Условия за получаване на Cannabis oil:

  • Трябва да се намирате на територията на България. Ние не изпращаме Cannabis oil извън страната.
  • Закупуването на Cannabis oil е разрешено само за лична употреба. Много моля търговците да оставят лекарството на хората! Да печелите от старците е нечовешко!
  • Можете да подадете заявка за получаване на този сайт, като попълните специален формуляр, публикуван по-долу. В него трябва да посочите телефонен номер за връзка с нашия лекар консултант.

Възползвайте се от този шанс, преди да са се възползвали други!

Както вече споменах, за съжаление нямаме това лекарство в достатъчни количества за всички хипертоници и възрастни хора в България. Затова решихме да го предоставим на тези, които по-бързо от другите направят заявка на сайта. Ако искате да подобрите тялото си и да премахнете скоковете на кръвното с помощта на дълбокото почистване на кръвоносните съдове, поръчайте лекарството колкото се може по-бързо – докато все още го има.

Внимание! Cannabis oil свършва бързо!
Броят на останалите опаковки бързо намалява!

В момента са останали:

19 броя 

Вие сте 100-ят купувач, затова получавате правото да си изтеглите отстъпка. Натиснете бутона «завърти» и Cannabis Oil ще ви бъде запазено с изтеглената от колелото отстъпка.

Завърти

Имате резервиран Cannabis oil. Имате 10 минути, за да направите заявката си.
Цената на лекарството за Вас ще бъде – (и това е много по-евтино, отколкото в другите магазини, тъй като вие поръчвате директно от производителя)

За да го получите посочете името и телефонния си номер.
Оставащо време:
 : 

Ще получите още повече професионални съвети за здравето, ако ни изпратите вашия телефонен номер. Ние ще се радваме да Ви помогнем!

Производителят ще ви позвъни в най-скоро време, след като изпратите данните си за контакт.

*Ако нямате време да попълните формуляра за определеното време, вашата резервация ще бъде предадена на друг пациент, тъй като от лекарството е останало много малко.

ДИСКУСИЯ

Ralica Dimitrova
Много Ви благодаря, че давате такъв голям шанс на пенсионерите! Лекувах се с Cannabis oil. Кръвното ми беше много високо, сега изобщо не го вдигам. Имах постоянна тъпа болка в коленете, сега вече не ме болят. Мина ми постоянното главоболие. Изчезна горчивината в устата. И много други промени. Аз сякаш съм се подмладила!
Ангел Костадинов
Поръчах. Много се надявам, че за мен ще стигне. Аз съм на 64 години и се разпадам. Четох много за почистването на кръвоносните съдовете, колко добре помага. Искам сам да го пробвам.
Maria Madjeva
Cannabis oil е най-доброто лекарство от всички! Аз първо бях на Аделфан, после на Ерин. Знам, че са остарели лекарства. Но не обичам да ходя по лекари, пък и не ме притесняваше силно. Вземах ги от време на време, когато вдигах кръвно или ми хлопаше сърцето. Но после внезапно спряха да действат. След това отидох на лекар и той ме посъветва да опитам едно ново лекарство Cannabis oil (лекарят беше млад, може би все още вярваше, че медицината трябва да помага на хората, а не да източва пари!). Cannabis oil ми помогна с още от първото хапче – кръвното ми спадна, но го пих курсово, както ми препоръча лекарят. След 3 седмици забравих, какво е хипертония съвсем. Разширените вени, които ме измъчваха от 10 години, изчезнаха! Още имах женски проблем и от него не остана и следа. Чувствам се чудесно, както когато бях млада!
Марин Попов
И аз се лекувах с Cannabis oil. На мен също, той много добре ми помогна. Здравословното ми състояние стана много пъти по-добро. Препоръчвам го на всички хора на възраст.
Диана Шопова
Потвърждавам! Невероятно лекарство!!! Получих Cannabis oil, както е написано с намаление! Кръвно, почти всяка вечер така ме болеше главата, че не можех да си намеря място, дори и болкоуспокояващите не ме хващаха. Въпреки че по-късно разбрах, че главата ме болеше от кръвното. Но няма значение. Една съученичка ми препоръча Cannabis oil, успях да си го поръчам по социалната програма, бях много доволна. За два месеца станах друг човек! Разбрах, че до почистването на кръвоносните си съдовете, всъщност въобще не съм живяла! Нямам повече главоболие, разширените вени сами се излекуваха и най-важното – отслабнах с 20 кг! От 94 кг до 74! Ето това се казва да имаш нормално кръвоснабдяване!
Василка Каламова
Съгласен съм! Много ефективно средство срещу проблеми с кръвното! Сега е стабилно 120 на 80.
Иванка Владинова
Рискувах и до сега не съжалявам. Ако имате проблеми с кръвоносните съдовете – препоръчвам Ви го. Нямаше странични ефекти и останах доволна от резултата
Гинка Дамянова
Както обикновено, това се укрива от хората, а още нашите предци са използвали масло от канабис. Вярно, че по-късно това било скрито от простите смъртни. Най-сетне обикновените хора ще имат достъп до ефективни средства.
Тихомир Дочев
Имах високо кръвно и изчезна... за 10 дни всичко изчезна! Благодаря Ви за това!
Петър Данов
Благодаря за Cannabis oil ! Опитах го, наистина ми стана по-добре. Да видим, какво ще бъде след една седмица. За сега е рано да се говори, по-късно ще напиша за резултатите. Но кръвното ми вече не скача, дори не го усещам. Мисля, че всичко ще бъде наред!
Васил Костов
Истината казва лекарят за Cannabis oil. Аз съм един от тези, които вече успяха да го пробват. Имам голям стаж с високото кръвно – вече 7 години ме мъчи това заболяване. Вече бях готов да пия хапчета цял живот, но в крайна сметка след курса с „Cannabis oil“ кръвното ми спря да се вдига.
Тонка Колева
Какво лекарство само. Всичко ме болеше. Гърбът, лявата страна, ставите ми не се движеха. Кръвното ми се вдигаше толкова, че бях готова да умра. Сутрин едвам си отварях очите. Живях в някакъв ад. Пих един куп хапчета. После научих за Cannabis oil и почистването на кръвоносните съдове. След 3 седмици се почувствах много по-добре. Сега се занимавам със здравето си. Може още да поживея! Много Ви благодаря!
Гошо Симеонов
Съседът ми на вилата по-рано често се оплакваше от различни болести. От стомаха чак до сърцето. Но през последния месец го виждам активен и весел. Каза ми, че е пил капсулите с Cannabis oil. Той е на 72 години.
Веселин Вълчанов
Благодаря
Аксиния Параскова
Cannabis Oil подхожда за всеки, който иска да води здравословен живот и да няма проблеми с кръвоносните съдове и съпътстващите заболявания. Вегетарианците, планиращите бременност, спортистите, хората с наднормено тегло и особено възрастните хора. Аз бих казал, че последните трябва да въведат в рациона си този комплекс за постоянно.