Статии • Златен фонд • Интервю

Оток, болка и мускулни крампи на краката: 3 верни спътници на замърсените съдове. Как се лекуват у дома?

Кой е най-лошият враг на холестерола и кръвните съсиреци и най-добрият приятел на кръвоносните съдове?
Никола Георгиев
Всички знаят, че кръвното налягане, инсултът и инфарктът са следствие от „запушени“ с холестерол кръвоносни съдове. „Запушените“ съдове са виновни за 9 от 10 хронични заболявания, смятами за нелечими.
Главоболие, кръвното налягане скача. Ставите ви безпокоят, болят и щракат, вратът не се върти, а гърбът не се огъва. Вечер краката отичат, а сутрин лицето ви се подува. Звънти в ушите ви. Пръстите изтръпват, а крайниците стават студени. Зрението губи остротата си. Паметта се влошава. Нямате достатъчно сили за нищо. Мнозина ще кажат, че това е старостта. Но това не е така.
 • Защо кръвоносните съдове отговарят за 90% от вашето здраве?
 • Какво друго замърсява кръвоносните съдове освен холестерола?
 • 4 ясни признака на проблеми с кръвоносни съдове и още 7 скрити
 • Как безопасно да почистите кръвоносните съдове у дома?
На тези въпроси отговори началникът на отделението по съдова хирургия професор, практикуващ неврохирург от клинична болница във Варна, отличен с различни признания, д-р Никола Георгиев.
Д-р Никола Георгиев е извършил повече от 11 000 мозъчни операции. Най-малкият му пациент е бил само на 2 дни.
Написал е 47 научнопопулярни книги и учебни помагала за хора без медицинско образование. Той е абсолютно убеден, че нашите кръвоносни съдове отговарят за 90% от здравето на тялото ни, а нашето благосъстояние зависи от тяхната чистота и проходимост.

- Д-р Георгиев - Твърдите, че от кръвоносните съдове зависи 90% от здравето на тялото? Защо?

- Кой е най-големият орган в човешкото тяло? Малко хора знаят. Дори студентите по медицина често грешат. Най-често посочват мозъка и черва. Но всъщност най-големият орган е сърдечносъдовата ни система.

2,5 обиколки
на цялото земно кълбо можете да направите с кръвоносните съдове от 1 човек

Представете си. Ако „вземем” всички съдове на човешкото тяло и ги свържем в непрекъсната дълга нишка, тогава дължината на тази нишка ще бъде приблизително 100 000 километра.
Кръвоносните съдове не са просто тръбички, през които тече кръв. Това е сложен и взаимосвързан орган, с който ако стане проблем, незабавно ще се разболеете. Кръвоносните съдовете са нашата подхранваща система, самият живот се движи през съдовете. Блокирайте важен участък от пътя и животът ви ще спре.
Запушени кръвоносни съдове на краката - разширени вени, постоянен оток и трайна тежест в краката, замръзнали или обратното - непоносимо усещане за парене в стъпалата. Пукнатини на петите. Лошо кръвообращение - няма защита срещу бактерии, оттам появата на гъбички. Ноктите стават груби и врастват.
Кръвоносните съдове, които подхранват черния дроб, са запушени - стеатоза. Горчивина в устата. Хапвате малко мазна храна - започвате да се оригвате с горчив вкус в устата.
Отслабени и запушени кръвоносни съдове в ставите - хрущялите изсъхват. Съединенията се трошат и болят, започвате да страдате от остеохондроза, появяват се хернии.
Кръвоносните съдовете на ректума са загубили тонуса си - цъфват хемороиди с лилави конуси.
Очни съдове - зрението се влошава, пулсации в очите, помътняване. Развива се катаракта. Зачервяването на очите, което често приписваме на умора, всъщност е микрокръвоизлив - разкъсвания на най-малките очни капиляри.
Проблеми с кръвообращението в мозъка - виене на свят, шум в ушите и често забравяне. Случвало ли ви се е да отидете в кухнята и веднага щом сте там, вече да сте забравили защо сте отишли. Или добре позната дума се върти на върха езика ви, но не можете да се сетите. Това са все признаци на влошаване на състоянието на съдовете на мозъка.
И разбира се, кралицата на болните кръвоносни съдове, нейно величество хипертонията. А хипертонията е майката на инсулта и сестрата на инфаркта.
„Запушените” съдове обричат на глад всички органи.
Наднорменото тегло е тясно свързано скръвоносните съдове. Съдовете са задръстени с холестерол и органите гладуват, кръвоносните съдове не могат да им доставят нужното количество хранителни вещества. Следователно мозъкът изпраща сигнали - трябва да ядете.
Когато мои колеги казват на пациентите си: „Имате хипертония, защото имате наднормено тегло“, те объркват причината и следствието. Не се получили хипертония, защото страдате от наднормено тегло. А наднормено тегло е налице, защото страдате от хипертония.
Може да продължим добре известната поговорка „Без здраве е невъзможно щастието“ - „А здравето е невъзможно без чисти кръвоносни съдове“
Затова няма да се уморя да повтарям: ако искате да изжиживеете пълноценен живот, почистете и възстановете кръвоносните си съдове. Чистите кръвоносни съдове са ключът към спасението ви от 90% от хроничните заболявания, някои от които се считат за „нелечими“.

Какво още замърсява кръвоносните съдове, освен холестерола?

- Всички знаят, че холестеролът е зло. Именно той запушва кръвоносните ни съдове, стеснява лумена и нарушава кръвообращението. Само той ли е виновникът?

6,1 кг
е общата маса на замърсителите, които се натрупват в съдовете до 50-годишна възраст.

Холестерол
- Да, прави сте. Холестеролните плаки или както ги наричат още „атеросклеротични плаки“ съставят приблизително 65-70% от замърсяването на кръвоносните съдове.
До 50-годишна възраст в човешките съдове се натрупват около 5 кг холестеролни плаки. Холестеролните отлагания стесняват съдовия лумен 4-5 пъти.
Масата на тромбите, която също се натрупва в нашите съдове, е много по-опасна.
Маса на тромбите
Тромбовите натрупвания в организма са значително по малко - „общо” около 800 грама - 1 кг. Опасността им обаче е в това, че те са нестабилни. По всяко време може да се откъсне тромб (кръвен съсирек) и да тръгне по кръвоносните съдовете да търси жертва.
Ако тромбът е достатъчно голям, тогава той плътно „запечатва“ кръвоносния съд на жертвата. Получава cе исхемия - пълно спиране на кръвоснабдяването на органа, който се подхранва чрез този кръвоносен съд.
Инфаркт – това е запушване на сърдечната артерия. Исхемичен инсулт това е запушване на кръвоносен съд на мозъка. Запушването дори на малки съдове на краката, с течение на времето, води до некроза - гангрена.
Калциева вар
Калциевата вар в кръвоносните съдове е остатъкът от химически лекарства. До 50 годишна възраст се натрупват 300-400 грама. Повечето вар се натрупва в съдовете на мозъка.
Опасността от калциевата вар идва от това, че тя има остра, кристална структура. При рязко стесняване - спазъм на кръвоносния съд, причинен от стрес или физическо натоварване, или от атмосферните условия, острият кристал на варта може да пробие кръвоносния съд и да причини разкъсване. А разкъсването на мозъчен кръвоносен съд води до хеморагичен инсулт.

4 ясни признака за болни кръвоносни съдове и още 7 скрити

- Какви симптоми показват, че кръвоносните ни съдове са запушени с „мръсотия“? Как да разберем, че тялото ни крещи: „Почистете кръвоносните съдовете веднага!“?

- Честно казано, ако сте на възраст над 45 години и никога не сте приемали хранителни добавки за почистване на кръвоносните съдове, гарантирам, че имате проблеми с тях.

45-годишната възраст
е период, след който е необходимо да се почистват кръвоносните съдове

Запушването на съдовете с холестерол, кръвни съсиреци, калцификация - това е по същество естествен процес на стареене. Разбира се, съвременната храна, лекарства, тютюнопушенето и алкохолът ускоряват процеса на „замърсяване“ 5-8 пъти.
Страдате от непостоянно кръвно налягане? Кръвното ви постоянно се повишава и трябва да пиете лекарства? И така, от кръвоносните съдове, дай Боже, да са останали поне 30% от лумена. Останалото е плътно покрито с холестеролни плаки, кръвни съсиреци - тромбози и калциева вар.
Следователно и най-малкият стрес, промените във времето, магнитните бури незабавно оказват влияние върху здравословното състояние на човека. Кръвното се повишава, главата започва да пулсира, въртят ви ставите.

Четирите заболявания, причинени от болни кръвоносни съдове:

 • 1. Хипертония Нестабилно или постоянно повишено кръвно налягане, което трябва да се стабилизира с лекарства. Главният и най-важен показател - поставена ви е диагноза хипертония. Тогава кръвоносните съдове просто крещят "Почисти ни!"
 • 2. Разширени вени Грозни изпъкнали вени по краката, тежест и болка, подуване. Холестеролно замърсяване и кръвни съсиреци „задръстват” венозните клапи. Постепенно се появяват съдови „звезди“, които след това се превръщат в съдова „мрежа“. А мрежата вече се развива в пълноценни разширени вени.
 • 3. Хемороиди Когато съдовете на ректума, през които преминава кръвта, се запушват, хемороидалните възли набъбват. Ако съдовете, доставящи кръв, са първите, които се запушват, възникват анални фисури.
 • 4. Остеохондроза Това е липса на кръвообращение в хрущяла. Хрущялите се втвърдяват и започват да се износват, като няма време да се възстановят. Солите не се отмиват и започват да се трупат неконтролируемо, образувайки солни натрупвания.

7 симптома намекващи, че сте болни:

 • 1. Отоци Затлачените съдове нямат време да изпомпват течността. Водно-солевият метаболизъм се нарушава. В края на деня краката се подуват, така че чорапите започват да се впиват в глезените, оставяйки вдлъбнатини върху кожата. Подпухнало лице и торбички под очите. Не можете за извадите пръстена от пръста си.. Подутият корем говори за оток на вътрешните органи.
 • 2. Шум в ушите От едва доловимо пищене до силен вой и звън, които пречат на концентрацията. Това е следствие от повишено напрежение на съдовете на мозъка, които оказват натиск върху тъпанчето.
 • 3. Замайване Усещането за „пияна“ глава, рязки и внезапни пристъпи на замаяност показват, че вестибуларният ви апарат „гладува“. Често страда и слухът.
 • 4. Безсъние Чувствате се сънливи и отпаднали и когато си лягате не можете да заспите до сутринта? Това се дължи на липса на кръвоснабдяване на хипофизата. Тя престава да произвежда мелатонин - хормонът на съня.
 • 5. Умора Въобще нямате сили. Не искате да правите нищо. Просто искате да лежите и да ядете. Това чувство възниква поради факта, че тялото преминава в режим на пестене на енергия. Органите не получават правилно подхранване през замърсените съдове и за да не умрат, тялото ви се стреми да сведе до минимум активността.
 • 6. Визуални аномалии Мухи пред очите, пулсации, замъглено зрение. Това са симптоми на съдова недостатъчност на очите.
 • 7. Болки в ставите Когато времето е лошо, испитвате болка в ставите. Събуждайки се сутрин, се чувствате не будни и отпочинали, а вдървен, полупарализиран човек. Това означава, че синовиалната течност губи свойствата си, слепва ставите като разтягащо се тесто.
Имате ли някои от тези симптоми? Кръвоносните съдове отчаяно бият тревога, изисквайки почистване и подхранване.
Най-често хората имат няколко симптома в различни комбинации . А понякога всички наведнъж.
Заболелите хора се опитват да лекуват всяко заболяване поотделно. Хапчета за високо кръвно, мехлеми за разширени вени, свещи за хемороиди, гелове за остеохондроза. И разбира се, болкоуспокояващи, болкоуспокояващи, обезболяващи...
Те просто хвърлят на вятъра куп пари по аптеките. Защото причината за всички заболявания е една и съща – затлачени кръвоносни съдове. И е необходимо да се започне с общото почистване на кръвоносните съдове.

Как да почистите кръвоносните съдове от холестерол, кръвни съсиреци и вар?

- Нека ви дадем конкретни медицински съвети, въз основа опита на една жена, която да речем че се казва Василка от Враца. На 57 години е, омъжена, с наднормено тегло, която страда от хипертония и разширени вени. Реагира на времето с точността на барометър - болят я ставите, чуства се отпаднала и сънлива, а главата я цепи.

Как да помогна на Василка? Как да пречисти кръвоносните си съдове, без да се обикаля всички лекари само, за да слуша морал от рода на „Трябва да отслабнате“, „Трябва да започнете да спортувате“, „Трябва да се храните правилно“, „Това всичко се дължи на възрастта“ и други подобни неща?

Повечето фармацевтични препарати не лекуват и не помагат, а осакатяват и те правят зависим
- Да, медицината в нашата страна, за съжаление е под всякаква критика. Затова отлично разбирам нежеланието да се консултирате с лекари. Но Василка ще се справи добре и сама.
За безопасното почистване на кръвоносните съдове мога да посоча само едно средство, което има безупречна репутация - нутрицевтичния продукт - Cardione. Cardione удължава живота с 11-17 години, изпълвайки го с енергия и лекота, а не с цената на мъки и загуба на последната жизненост.
Безопасен, като билков чай. А по отношение на ефективността е на второ място след хирургично почистване на кръвоносните съдове - стентиране. Но за разлика от операцията, той няма усложнения и странични ефекти. Курсът почиства всички съдове на тялото. От големите дебели артерии до най-малките нежни капиляри.
Cardione това е билкова смес от растителни екстракти, която при контакт с вода събужда живите молекули. Тези безупречни почистващи екстракти измиват холестеролната слуз от съдовете, кръвните съсиреци, прилепнали към стените - тромбози, калциева плака - остатъци от лекарства. Всичко, което пречи на нормалното кръвообращение.
За 1,5 месеца Cardione се разтваря и премахва 4 кг холестеролни плаки. Втечнява 900 грама - 1 кг тромбозна маса и измива 350-400 грама калциева вар
Заедно с тях главоболието изчезва, шумът в ушите се разсейва. Мозъкът, получавайки правилно подхранванечрез чистите кръвоносни съдове, работи със скороста на суперкомпютър. Мислите са ясни и прецизни.
Миризмите играят с нови цветове. Вече без запушен нос, хронична хрема и алергии. Бронхите се отварят. Дишането е равномерно и свободно.
Вкусовете стават ярки и наситени. Обичайната храна доставя необичайно удоволствие. Ядете по-малко, но се насищате повече. Постоянният копнеж към сладкото и тестеното изчезва.
Ставите пеят в хор „благодаря“, преставайки да болят. Хрущенето напълно изчезва, вие започвате да се движите плавно, благодарение на подновяването на смазването на ставите.

- Нека си представим, че съм си купил Cardione. Отварям хубавата кутия, изваждам бутилката, капвам внимателно 20 капки към чаша вода... Какво се случва след това? Как работи Cardione?

- След като попадне във водата, настъпва истинска реакция като в лаборатория. Билковия бленд реагира на водата и стартира процеса на оксигенация на естествените екстракти, които влизат в състава на Cardione .
Ефектът от оксигенацията е ускоряването на абсорбцията на терапевтичните молекули поради тяхното обогатяване с кислород.
При насищане с влага и кислород лечебните екстракти придобиват ефекта на водороден пероксид - оксигенация.
Молекулите на Cardione са малки кислородни бомби. Те взривяват холестеролните язовири във вашите съдове и отварят път за лесното циркулиране на кръвта.
Имате 5 минути да изпиете разтвора, именно толкова време живеят молекулите на екстрактите, събудени от реакцията на оксигенация. Следователно ефикасноста на Cardione се дължи на това, че пиете живи екстракти, които действат активно. Докато медицинските лекарства ви дават само пасивни стерилизирани молекулярни скелети.
Екстрактите, обогатени с кислород, лесно се абсорбират от стените на хранопровода. Следователно Cardione не причинява киселини, горчивина в устата, оригване, не дразни червата и предпазва стомаха.
Cardione е съкровищница от редки лечебни екстракти, които действат хармонично за чистотата и здравината на кръвоносните съдове.
Отоците изчезват. Дори след като след като сте били цял ден на крака - те не се подуват.Възстановява се кръвоснабдяването на кожата - съдовата мрежа и звездичките изчезват. Варикозата постепенно намалява, хемороидалните възли изсъхват.
Cardione убива две заека наведнъж - премахва холестеролната мръсотия в съдовете и стимулира правилното изгаряне на мазнините. Поради това усещате мощен прилив на сила, искате да се движите, очите ви светват, получавате усещането и желанието да „покорите планини“.
Разтваря кръвните съсиреци, тромбозите и дори малките аневризми. Измива отлаганията на калциева вар в съдовете, които са се образували след приемането на химически лекарства. Аритмията и тахикардията вече няма да ви притесняват. Резките бодежи в гърдите, причинени от натоварванията на сърцето, не се повтарят вече, ще забравите за тях завинаги. Рискът от инфаркт пада до нула.

Ефект на пеперудата

Cardione е подобен на крилото на пеперуда, което задейства верижна реакция при приема му. Започвайки от почистването кръвоносните съдове от мръсотия, натрупана от десетилетия, стъпка по стъпка, Cardione задейства верижна реакция за възстановяване на тялото.

1 месец приемане на Cardione за вас ще бъде като прераждане.

Акция на Cardione за България „Чисти кръвоносни съдове“

128 Лева
64 лева
Привилегирована цена за "Cardione"
Всеки желаещ може да подаде заявка и да получи Cardione на нова намалена цена 64 лева с Безплатна доставка !

- Какво трябва да направя, за да получа продукта с намаление?

- За да поръчате Cardione в рамките на акцията, трябва да отговаряте на следните условия:

Условия за получаване на Cardione:

 • Да поръчате « Cardione » за лична употреба Клиентът и Получателят трябва да съвпадат. Това е необходимо за борба срещу дистрибутори, които се опитват масово да изкупят Cardione и да го препродадат с допълнителна надценка.
 • Да попълните заявката чрез официалната форма на програмата Официалният формуляр за заявка е гаранция за цената и защита от дистрибутори

- Колко дълго ще продължи преференциалната програма?

- До изчерпване на отпуснатата партида Cardione . Продукта напълно се разпродава за 3-4 седмици. Хората предават информация един на друг, препоръчват на приятели и роднини. Cardione Последен ден на преференциални отстъпки на Cardione - включително.
Затова препоръчвам да оставите заявка за Cardione възможно най-скоро. Повторна програма тази година вече няма да има със сигурност.

Останали бройки от специалната преференциална партида:

23 бр.

Вие можете да попълните заявката и да получите продукта Cardione на намалена цена за 64 лева с Безплатна Доставка :

Официален формуляр за заявка

За да получите „Cardione“ с 50% отстъпка и Безплатна доставка на преференциална цена 64 лева, посочете своето име и телефон за връзка в полетата по-долу и кликнете върху бутона «ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКА»
+359 XX XXX XX XX
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  
* Вашите данни се изпращат директно на производителя. Никой освен него няма достъп до тях.

Коментари

Иван Стойчев
Купих 4-месечен курс за почти 200 лева. И честно казано, не съжалявам! Въпреки че се оказа скъпо, вече само за последната година спестих почти същите пари от всякакви лекарства които ми вредят. И колко по-лесен стана животът ми, така че не може да се сравни с никакви пари! На 52 години се чувствах като слаб старец. Опитвах се да стоя близо до тонометъра и хапчета за високо кръвно, дори не мечтаех да стигна до пенсия, главата ме цепеше през цялото време. Забравих за кръвното налягане след 2 месеца, чувствам се като здрав млад МЪЖ (ако разбирате какво имам предвид)! Така че дори и ако в регионът ви няма преференциална цена, тогава поръчвайте без отстъпки, за каквито и да е пари - няма да съжалявате! ПРЕПОРЪЧВАМ Cardione
Красимира
Cardione е НАЙ-ДОБРОТО СРЕДСТВО ОТ ВСИЧКИ. Отначало пиех Аделфан, после Еринит. Познавам остарели лекарства. Но не обичам да ходя на лекари и това не ме притесняваше много. Вземах ги от време на време, когато кръвното ми налягане се повишаваше или сърцето ме притесняваше. Но после изведнъж спряха да действат. Тогава моя приятелка ме посъветва да опитам със Cardione Помогна след първия прием - налягането намаля постепенно. След 3 седмици забравих какво е хипертония. Разширените вени, които ме измъчваха 10 години, изчезнаха! Имах женски проблеми и също не остана и следа от тях. Чувствам се прекрасно, както в младостта си!
Цветелина Йовчева
Благодаря ви! Успях да си го поръчам с отстъпка. Ще опитам.
Ани
Чудя се на хората, които искат да минат тънко!!! Винаги всички ви дължат нещо! Когато разбрах, че имам нужда от Cardione, не чаках отстъпки! Взех назаем и купих! 128 лева платих за 3 опаковки! А тук някакви 64 лева не могат да намерят, чакат промоции
Радост Милчева
Пръстите на майка ми започнаха да изтръпват, една позната лекарка препоръча да си пречисти кръвоносните съдове. Предписаха й „статини“, но прочетох, че те могат да причинят рак на дебелото черво и реших да не рискувам. В резултат случайно научихме за Cardione . Купихме Cardione за около 300 лева. Почти веднага имаше резултат, след две седмици забелязах значително подобрение на общото състояние на тялото и до втората седмица пръстите й на практика спряха да изтръпват. За 1,5 месеца изтръпването напълно изчезна + налягането се върна към нормалното. Самочувствието й се подобри, майка ми стана много енергична, паметта й се подобри и ставите й спряха да болят дори и при смяна на времето. По принцип продукта е супер, препоръчвам го на всички!
Диди Николова
Купих Cardione за високо кръвно, защото почти всеки ден вечер ужансо ме болеше главата, направо ме цепеше, дори болкоуспокояващи не ми помагаха. Въпреки че по-късно научих, че главата ме болеше от високо кръвно. Но смисълът не е в това. Една съученичка ми препоръча Cardione , успях да си го поръчам с отстъпка, останах много доволна. За 2 месеца станах съвсем друг човек! Разбрах, че преди да почистя кръвоносните си съдове, всъщност не съм живяла! Главата вече не ме притеснява, разширените вени изчезнаха и НАЙ-ВАЖНОТО - СВАЛИХ 20 кг! От 94 кг до 74! Ето какво означава нормализиране на кръвообращението! Определено препоръчвам Cardione сега на всички!
Люси Станимирова
Благодаря за коментара! Аз съм невероятен нелюбител на ходенията в поликлиниката, обикновено лекарите предписват ужасно скъпи лекарства или такива, които не можеш да откриеш (спомням си, как не успях да открия „необикновени“ предписани капки за очи в една аптека в нашия град). И не винаги лекарите виждат истинската причина за нашите заболявания. Вече от една година периодично ми онемяват ръцете. Благодарение на вашия коментар ще опитам Cardione . Дори ако ръцете ми изтръпват по друга причина, никога не е вредно да почистя кръвоносните си съдове! Точно като да приемашг натурален продукт. Благодаря ви!
Ваня Иванова
Благодаря за статията! Навреме попаднах на нея. Съвсем наскоро се изследвах на холестерол и лекарят ми предписа курс на статини. Засега няма да пия статини, ще опитам по-добре Cardione , естественият състав ми вдъхва повече доверие.
Росица
Чух за този метод за почистване на кръвоносните съдове, но все още не съм го опитала ... мисля, че сега е моментът да опитам, докато има отстъпка =)
Вили
Възползвах се и все още не съжалявам. Ако имате проблеми със съдовете, препоръчвам го. Нямаше странични ефекти и останах доволна от резултата
Василка
Имам висок холестерол, предписаха ми Питавастатин. Не можех дори една седмица да го пия, всички лимфни възли се подуха, особено на врата, не можех да обърна главата си. Плюс зрението ми падна. Буквално след 4 дни на прием се появи някаква „мъгла“ в очите. Лекарят каза, че това се дължи на приема на статини, това са странични ефекти. Предписа ми заместител - КРЕСТОР(РОЗУВАСТАТИН), но се уплаших от него и дори не започнах да го пия. Сега мисля да опитам Cardione , естественият състав не би трябвало да предизвиква странични ефекти, нали?
Алекс Костадинов
Cardione ми помогна! Нямаше странични ефекти от него, всъщност няма какво да даде странични ефекти - всичко е естествено. Може би само алергия, ако страдате от рядка такава.
Боби
Най-доброто срещу холестерола е ДИЕТА!
Роза
Диетата ще помогне за предпазване от образуването на нови отлагания, но няма да повлияе на старите. Повярвайте ми, минавах през тази история с диети повече от веднъж.
Оксана Березина
Общият холестерол беше 6,8, което за мен е много високо. Постоянно виене на свят, скокове на налягането и лошо здраве. И след 2 месеца показателят беше 3,4. Но най-важното е благосъстоянието ми! Сега мога дори да не ходя на изследвания. Разбрах разликата, какво не е "дебела" кръв, когато главата работи ясно))) Хората ме срещат и казват, че дори речта ми е станала по-добра! Промени във всичко.
Cоня
Благодаря за информацията! Искам да опитам, кръвното неми позволя да водя нормален живот...
Диляна
Потвърждавам всяка дума - Cardione е прекрасна комбинация, едно от най-икономичните и ефективните! Ако го сравните с крестор, той е 10 пъти по-евтин и без промоции, но резултатът е 10 пъти по-продължителен и няма странични ефекти.


Остатък на Cardione по РПП: 23 бр.

Приемането на заявки за получаване на „Cardione“ на преференциални условия приключва  

ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА ПРОГРАМАТА